Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close

WOOFit højtaler

WOOFit er "creme de la creme", når vi snakker lydkvalitet og smart design. En lille bluetooth højtaler med stor lyd. Dette iPhone tilbehør, iPad tilbehør eller skal vi kalde den gadget, har følgende egenskaber:

 1. Trådløs bluetooth
 2. FM radio
 3. Rækkevide 15m
 4. Indbygget mikrofon (ja, den kan også bruges til telefonsamtaler)
 5. Medfølgende kabler til enheder uden bluetooth / oplader og antenne

WOOFit - Mini højtaler med stor lyd

Dette er et produkt, du kan imponere venner og familie med - 100% luksus produkt. WOOFit er udviklet af SACKit - du kender måske deres kvalitets sækkestole?

Dette iPhone tilbehør, iPad tilbehør og gadget er revolutionerende på mange måder. Dels med lyden som en langt større højtaler. Højtaleren er bygget sammen med subwooferen i ét med membranen, der vibrerer, når den dybe kraftfulde bas forlader højtaleren. Vi på GadgetCity lover dig, at du vil imponere enhver. Du vil ikke tro dine egne ører.

Og så er den tilmed lavet i et stilfuldt, enkelt og luksuriøst design. Og er så er den lille og så afhængighedsskabende, at man er fristet til at tage med på ferie, festival, have i bilen, stranden - ja, du bestemmer selv. Forkæl dig selv med WOOFit - du vil elske den. Slut med billige efterligninger - det her er varen, du skal have fat i.

Info om WOOFit:

 1. Trådløs via bluetooth. Super egnet til iPhone, iPad, iPod, PC, andre smartphones etc. Det eneste det kræver er, af din enhed har bluetooth og så er vi kørende - Og hvis det ikke har bluetooth, klare vi den med det medfølgende kabel til enheder uden bluetooth. 
 2. FM radio
 3. Hele 15 meters rækkevidde
 4. Indbygget mikrofon til fx telefonsamtaler el. lign
 5. Kan spille i hele tre timer uden opladning

 

WOOFit oplader og antenne (til FM) medfølger - Og en kvalitetspose, så du kan passe godt på din WOOFit, når du tager den med omkring for at imponere alle omkring dig. Fortæl dem lige den er købt i GadgetCity, hvor den ikke fås billigere andre steder. Vi har nemlig gratis fragt, ingen kortgebyrer og andet ****. Den fås simpelthen ikke billigere. Vi leverer dine gadgets.

 

599 kr


Kvalitet 
Jens grue
04-08-2014

WOOFit

Har den Auxerre udgang ?

  Kvalitet 
  Christine Bille
  18-10-2013

  Fed fed højtaler!!!

  Jeg købte denne højtaler og jeg elsker den! Jeg har den nu med alle steder og mine venner vil også have én. Jeg elsker at høre musik på den, den er i høj kurs herhjemme :)

   Skriv din anmeldelse
   iPhone / iPad SIM Kort Nøgle

   iPhone / iPad SIM Kort Nøgle

   Denne iPhone / iPad SIM Kort Nøgle er et must til dig, der skal have udskiftet dit SIM kort på din iPad eller iPhone. Produktet findes under iPhone tilbehør og iPad tilbehør. Er magen til den, du fik sammen med din iPhone / iPad.

   Skriv din anmeldelse

   Kurv  

   Ingen varer

   0 kr Fragt
   0 kr I alt

   Gå til kassen

   Vi sender pakker om:
   timer 
   min 
   sek
   Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
   (Værdi: 49 kr)
   Information om Gadgetcity