Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close
http://gadgetcity.dk/3647-thickbox_default/transparent-cover.jpg Se fuld størrelse

iPhone 6 / 6S Transparent Cover

Vi er ret vilde med dette iPhone 6 / 6S Transparent . Det eneste det gør er nemlig at beskytte telefonen, men ellers holder det sig i baggrunden. Det er i hårdt, klart og farveløst plastic, der er ganske tyndt. Dvs: Er du vild med, hvor flot din telefon er au natural? Så er dette produkt et must. Og prisen er vist ret god. Billigt, billigt, billigt....

Vi har en serie af Transparante covers til mange forskellige telefoner. Her er det vores iPhone 6 / 6S Transparent der er i fokus. Et transparant er til dig, der ikke vil skjule din telefon bag et farverigt eller kompliceret case. Måske vil du helst ikke have på overhovedet? - men en lille stemme nager dig, og siger, at hvis uheldet er ude, så vil du nok fortryde, at du ikke fik smækket et cover på din telefon. Så er vores allerbedste forslag faktisk dette produkt. Det er tyndt, vejer max 8 gram og er helt gennemsigtigt og farveløst. Din telefon er så godt som nøgen. - men alligevel beskyttet.

39 kr


Skriv din anmeldelse
iPhone / iPad SIM Kort Nøgle

iPhone / iPad SIM Kort Nøgle

Denne iPhone / iPad SIM Kort Nøgle er et must til dig, der skal have udskiftet dit SIM kort på din iPad eller iPhone. Produktet findes under iPhone tilbehør og iPad tilbehør. Er magen til den, du fik sammen med din iPhone / iPad.

Skriv din anmeldelse

Kurv  

Ingen varer

0 kr Fragt
0 kr I alt

Gå til kassen

Vi sender pakker om:
timer 
min 
sek
Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
(Værdi: 49 kr)
Information om Gadgetcity