Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close

Samsung S3 S4 S5 S6 Mini og Edge Tilbehør

Samsung S3 S4 S5 S6 Mini og Edge Tilbehør

Så kom Samsung S6 og S6 Edge - Se vores tilbehør her.... Her har vi et stort udvalg af tilbehør til din Samsung. Alt fra stik, bil oplader, kabler, NanoGrip til batterier. Det smarte ved disse batterier er at dels virker de til Samsung. Men i bund og grund virker de til alle telefoner, hvor du har et USB kabel. Og hvem kender ikke til det at løbe tør for strøm - rimeligt irriterende. Dette problem har vi prøvet at gøre noget ved. Og her er det batterierne kommer ind i billedet. For batteriet kan du tage med dig på ferie, campingtur, festivaller osv. Alle de steder hvor en stik-kontakt måske ikke lige er så nem at komme til. Og endnu bedre bliver det med vores sol celle batterier. Så kan batteriet oplade sig selv (og evt. din telefon) imens du ligger ved swimmingpoolen på Mallorca. Og så er det gratis at lade sin telefon op - og miljøvenligt. Super smart og lækkert Samsung tilbehør til dig, der holder af frihed.

Her finder du vores Samsung S3 tilbehør til dig. Vi har en hel del forskelligt tilbehør til din Samsung. Fra vores brugbare Retro Telefonrør til Mobil og PC, der er meget handy til folk der savner de gode gamle dage til vores kabler, batterier og bil oplader. Her i blandt kan nævnes vores iPhone Sportsarmbånd (ja det passer også til Samsung S3). Dette produkt er super lækkert til dig, der kan lide at høre musik imens du løber eller dyrker anden form for motion. Det er også super handy, hvis du skal i byen eller på ferie og er lidt bange for at få din telefon stjålet. Så kan du sætte sportsarmbåndet på armen og lukke den til. Udover armen kan du så tage en trøje eller jakke - så er din telefon ret godt sikret. Armbåndet fås i otte farver og er af virkelig god kvalitet. Og armbåndet kan justeres i størrelsen - således at den både passer til en stor og lille person.

Vi er kendt for vores ekstremt store udvalg af tilbehør til mobiler. Og dette gør sig også gældende, når vi snakker om Samsung S3 Mini tilbehør. Her har vi et bredt udvalg af kabler i mange forskellige farver (ja, helt op til 11 forskellige farver), længder (12cm, 1m og 3m) til om de skal være strækbare (super smart til bilen fx) eller i guldfarve. Vi har her på GadgetCity taget den beslutning, at vi synes vores kunder skal have flest muligt valgmuligheder. Og derfor har vi også til vores kabler i alverdens farver - valgt at have strøm-stik og bil-opladere i samme farver. Det samme gør sig også gældende, når vi snakker om covers. Dem vælger vi også at få hjem i flest mulige farver. Det er jo ret fedt at man kan få sit cover, sit kabel, strøm-stik og bil-oplader i samme flotte farve. Og husk: når du handler hos GadgetCity.dk er der altid GRATIS fragt og kun 1-2 dages leveringstid.

Om det er kabler, NanoGrip, skærmbeskyttere, WOOFit mini højtalere eller høretelefoner - ja, så har vi dit Samsung S4 tilbehør. Vores (såkaldte) iPhone høretelefoner kan du sagtens bruge til din Samsung Galaxy S4. Både volumeknappen og mikrofonen virker fint. Og vi har dem i mange forskellige farver. Hvis du er lidt mere til sjov og ballade, synes vi du skal tjekke vores lynlås høretelefoner ud. De er til dels sjove, da de er anderledes end andre høretelefoner, men også super praktiske. Når du har købt disse høretelefoner vil du nyde du bare kan lyne ledningerne sammen, så du ikke har så mange ting, der stikker ud alle steder. Derfor kan vi varmt anbefale dem - og ja, vi har dem i mange flotte farver. Husk desuden også at tjekke vores forskellige powerbanks ud. Således at du altid kan oplade din telefon, når en stikkontakt er uden for rækkevidde. Og så leveres de med GRATIS fragt.

Samsungs S4 Mini er jo en mindre udgave af deres Galaxy S4. Og vi har selvfølgelig valgt at have tilbehør til den også. Samsung S4 tilbehøret skiller sig ikke synderligt ud fra andet Samsung tilbehør. Men det er selvfølgelig rat at vide, at det tilbehør man køber passer til netop ens telefon. S4'eren er jo en smart lille sag og noget af det tilbehør vi vil nævne her, er fx vores skærm beskytter. Tit og ofte tænker man "det får jeg på en dag". Men det er skam vigtigt at man får det gjort. Det er jo først når uheldet er ude, man rigtigt ærgrer sig. Vi har også en masse andet Samsung S4 Mini tilbehør som lækre ledninger og opladere eller vores super smarte WOOFit mini højtaler med kæmpe stor lyd. Den er fed at have med på ferie, festivaller eller stranden. I øvrigt: Hvis der er noget tilbehør du synes, vi mangler, er du mere end velkommen til at sende os en mail. Information kan du finde under "Om os"

Vi har på GadgetCity valgt at have et stort udvalg af Samsung S5 tilbehør hjemme til dig. Nu bruger vi alle vores telefoner til mere og mere i dagligdagen. Og dette gør at vores smartphones bliver en større del af vores daglige rutiner. Og vi kender det alle "Jeg fik ikke lige ladet mobilen op" og nu er den løbet tør for strøm. Og det kan virkelig være irriterende. Men frygt ikke - vi har løsningen på dette problem. Her på GadgetCity kan du finde forskellige powerbanks, der kan lade din telefon op hvor som helst og når som helst. Og vi har dem i små flotte udformninger som passer lige til jakkelommen eller i din taske. Og de lidt større af slagens du kan tage med på ferie, som kan lade hele familiens mobiler op. Vi har dem desuden også med sol-celler, som er super smart til dig som skal sydpå eller på stranden. Og husk vi har på GadgetCity hele 1001 nats returret.

Samsung S5 Mini Tilbehør er til dig, der har fået fingrene i den lille lækre sag fra Samsung. Den er ikke meget anderledes end sin storebror Samsung Galaxy S5 - og det er tilbehøret heller ikke. Vi er kendt for vores ekstremt store udvalg af tilbehør til forskellige mobiler og også denne. Husk at tjekke vores forskellige opladere og kabler ud. Du kan få dem i alverdens former, længder og farver her på GadgetCity. Derudover har vi også forskellige høretelefoner osv. Og er du lidt mere til gadgets burde du tjekke vores Retro Telefonrør ud. Ud over det er en sjov og super fed gadget - ja, så har den også en virkelig funktionel værdi. Den holder telefonens stråler væk fra hovedet - og du ender ikke med at telefonen bliver voldsomt varm. Desuden kan man med røret sætte det mellem øre og skulder og have to hænder fri. Og hvis du har et arbejde eller lignende, hvor du snakker meget i telefon, er det et virkeligt godt redskab.

Der er 178 produkter.

produkter pr. side

Kurv  

Ingen varer

0 kr Fragt
0 kr I alt

Gå til kassen

Vi sender pakker om:
timer 
min 
sek
Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
(Værdi: 49 kr)
Information om Gadgetcity