Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close

Samsung S3 S4 S5 S6 Mini og Edge Opladere og Kabler

Samsung S3 S4 S5 S6 Mini og Edge Opladere og Kabler

Så kom Samsung S6 og S6 Edge - Se vores opladere og kabler her.... På GadgetCity har vi et stort udvalg af Samsung kabler og hermed også Samsung opladere. Samsung telefonerne bruger det såkaldte MicroUSB stik. Disse kabler har vi i forskellige former - både som flade og runde. Vi har dem desuden også i forskellige længder (12cm, 1meter og 3meter), alt efter hvad du skal bruge dem til. Og så har vi dem i mange forskellige farver. Og du kan spare lidt penge ved at købe dem i vores 3i1-pakker, hvor der er tilhørende strøm-stik og bil-opladere i samme farve. Fordelen ved ikke at have dem i bare hvid eller sort er, at man altid ved, hvilket kabel der er ens eget, når man tager det med rundt til venner og bekendte. Vi har desuden også opladerne i strækbare kabler, som er specielt smart til dig, der ikke gider at have kabler liggende og flyde. Eller hvis du oplader din telefon i bilen, og vil undgå at kablet vikler sig ind i gearstangen osv.

Samsungs nye Android smartphone kom på markedet i 2012 - Nemlig Samsung Galaxy S3. Den kan fås i tre flotte farver (blå, hvid og rød). Og den har vi selvfølgelig også en hel del Samsung S3 kabler til. Hvis du skal ud og have Samsung S3 opladere, skal du være opmærksom på at den benytter (både til at oplade og fil-overførelse), det såkaldte MicroUSB stik. Disse stik har vi i mange forskellige former (flade, runde etc), farver og længder (12cm, 1meter og 3meter). Vi har desuden også kablet som strækbart i sort. Men udover disse opladere har vi også et stort udvalg af forskellige kabler. Alt fra smarte strækbare audio-kabler til forskellige multi kabler, som gøre det muligt for dig og din familie, at deles om kabler i hjemmet, selvom I har forskellige telefoner. Gå på opdagelse i denne kategori - du vil blive positiv overrasket over, hvor mange forskellige kabler der findes til netop din telefon.

Så kom lillebroren (eller lillesøsteren) til Samsung Galaxy S3 - Ja, nemlig Samsung Galaxy S3 Mini. Vi har et stort udvalg af Samsung S3 Mini kabler og hermed også Samsung S3 opladere. Telefonen benytter MicroUSB stikket til oplading og fil-overførelse. Disse opladere har vi i mange forskellige farver. Og du kan købe dem i sam-pakker med tilhørende bil-opladere og strøm-stik, hvor du kan sparer lidt mønt ved købet. Fordelen ved at have sin opladere i en speciel farve er fx, hvis man er mange i hjemmet der har de samme opladere - så ved man altid, hvis oplader der er hvis. Eller hvis man har opladeren med til venner og bekendte. Men vi har også mange andre sjove kabler til din smartphone. Se fx vores smarte Retro Telefonrør eller vores Lynlås Høretelefoner - smarte funktionelle gadgets til din telefon, der giver dagligdagen et frisk pust. PS.... Husk der er altid GRATIS fragt her.

Et microUSB er det kabel, du skal have fat i, hvis du leder efter Samsung S4 opladere. Disse Samsung S4 kabler har vi i mange klare farver (helt op til 11 forskellige) alt efter, hvilken farve du er til. Det er en stor fordel, hvis man er en stor familie med mange forskellige kabler, eller man altid tager sit kabel med til venner og bekendte - ja, så ved man altid (på farven), hvis kabel der er ens eget. Desuden har vi kablerne i forskellige længder (12cm, 1meter og 3meter) - alt efter hvad behovet er. Og vi har dem desuden også som flade kabler. Hvis du også har behov for strøm-stik og en bil-opladere i samme farve, har vi dem i 3i1-pakker, hvor du kan spare lidt mønt ved at købe dem samlet. Og husk, når du handler på GadgetCity.dk har du altid hurtig levering (kun 1-2 dage) og fragten er altid GRATIS hos os - uanset hvor meget eller for hvor lidt du bestiller. Hos os er du i centrum.

Så kom lillebroren til Samsung Galaxy S4 - Ja, nemlig Samsung Galaxy S4 Mini. Den kan i store træk det samme som sin bror. Den væsentligste forskel på de to telefoner er nok størrelsen. Er du på jagt efter nogle Samsung S4 Mini opladere eller andre Samsung S4 mini kabler er dette stedet for dig. En af vores sjove produkter i denne kategori er vores lille gadget kaldet "Fisk til høretelefoner". Navnet er måske lidt misvisende, da man faktisk kan bruge den til alle typer kabler, men de fleste bruger dem i forbindelse med deres høretelefoner. Denne lille gadget er billig og super funktionel. Vi kender det jo alle - man har et par høretelefoner og ledningerne vikler sig ind i hinanden, eller alle mulige andre ting eller kommer i klemme i lynelås etc. Dette mindre problem kan denne lille "fisk" hjælpe dig med. Du vikler blot kablet ind i fiskebenene.

Som til så mange andre Samsung-telefoner har vi også et stort udvalg af Samsung S5 kabler og dermed også af Samsung S5 opladere. Noget der er vigtigt at vide, før man køber kabler til sin telefon er, hvilket kabel man helt præcist skal bruge. Og til din Samsung Galaxy S5 er det MicroUSB kablet. Udover hvilket kabel man skal bruge, skal man også gøre sig klar, hvad og hvor man skal bruge kablet. Skal man have et kort kabel? Eller skal kablet være langt? Eller bare almindeligt? Her på GadgetCity har vi det hele. Vi har kabler fra 12cm til hele 3 meter. En stor fordel ved at købe dine kabler hos os (udover den super hurtige levering og den GRATIS fragt) er også, at vi har kablerne i hele 11 farver - så ved du altid, hvilket kabel der er dit - og så har du muligheden for at matche dine kabler med dit covers farve fx eller yndlingstrøjen. Og hvis du køber dem i 3i1-pakker med strøm-stik og bil-opladere har du også muligheden for at spare lidt mønt.

I sensommeren 2014 kom den super sprøde Samsung S5 Mini på markedet. Super sprød smartphone. Og som til så mange andre telefoner har vi selvfølgelig også et stort udvalg af Samsung S5 Mini Kabler. Fx vores Samsung S5 Mini opladere har vi i hele 11 forskellige farver, og i længder fra 12cm til hele 3 meter. Og du kan købe dem i pakker med strøm-stik og bil-opladere - hvor du sparer lidt mønt. Og kan få en farve der passer til din personlige stil eller bare til dit cover. Hvis du er mere til strækbare kabler, har vi selvfølgelig også MicroUSB som et strækbart kabel. Husk desuden også at tjekke vores forskellige multi kabler ud. De er virkelig praktiske, hvis man har mange forskellige typer af telefoner i hjemmet og man ikke gider have en masse kabler liggende og flyde. Og dem har vi som regel også hjemme i en del forskellige farver.

De fleste Samsung telefoner der er på markedet bruger det såkaldte MicroUSB stik. Med andre ord, hvis du er på udkig efter Samsung opladere er det højst sandsynligt det stik du skal bruge. Men hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte GadgetCity´s kundeservice, som gerne vil hjælpe dig med hvilke Samsung kabler, du skal benytte til netop din telefon. Vi har et bredt udvalg af forskellige kabler til Samsung telefoner. Et af vores smarte kabler er vores Jack Splitter. Denne lille fikse ledning gør det muligt for dig at tilslutte 2 sæt headset / høretelefoner til din mobil. Hvilket er ret praktisk, hvis man er flere der gerne vil høre musik eller se video på den samme mobil fx i venteværelset. Og husk, at vi har altid billige priser på GadgetCity. Og vi bestræber os på at leveringen skal være så hurtig som muligt - og så er den GRATIS (leveringen).

Der er 31 produkter.

produkter pr. side

Kurv  

Ingen varer

0 kr Fragt
0 kr I alt

Gå til kassen

Vi sender pakker om:
timer 
min 
sek
Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
(Værdi: 49 kr)
Information om Gadgetcity