Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close

Samsung S3 S4 S5 S6 Mini og Edge Lyd Tilbehør

Samsung S3 S4 S5 S6 Mini og Edge Lyd Tilbehør

Så kom Samsung S6 og S6 Edge - Se vores Lyd tilbehør her.... Vi har som til så mange andre telefoner også et stort udvalg af lydtilbehør til Samsung telefoner. Af relevant Samsung lyd tilbehør kan vi blandt andet nævne vores smarte WOOFit højtaler, som er lille og elegant men har en virkelig flot og god lyd. Desuden har vi vores iPhone Høretelefoner (dem kan du også bruge til Samsung) eller hvis du kan lide dem lidt mere gadgets-agtige kan du tjekke vores lynlås høretelefoner. De smider lidt kulør på hverdagen og er funktionelle. Husk også at tjekke vores bedst sælgende gadget ud "Retro Telefonrør". Fordelen ved dette telefonrør er, at hvis du snakker meget i telefon, kender du garanteret det med at din smartphone bliver varm og svedig. Dette problem undgår du med dette lydtilbehør - og så slipper du endda for at have telefonens stråler oppe nær hovedet, hvis du går og tænker over dette som mange andre gør.

I denne Samsung S3 lyd tilbehør kategori finder du alt det lyd tilbehør til din Samsung Galaxy S3, som du har behov for. Vi har alt fra forskellige audio kabler til højtalere og høretelefoner. Men et af de produkter vi skal snakke lidt om her er vores Jack Splitter. Dette lille kabel er fedt for jer der godt kan lide, at sidde og være to der hører musik eller ser video på den samme telefon, fx i venteværelset eller under flyrejsen. Du sætter simpelthen denne lille Jack Splitter ind i mini jack stikket (der hvor du normalt stikker din høretelefoner ind). Og vuptiiii... nu har du muligheden for at tilslutte 2 sæt høretelefoner (husk at tjekke vores lynlås høretelefoner og iPhone høretelefoner ud - og ja, iPhone høretelefonerne virker også til din Samsung Galaxy S3) til din mobil. Super simpelt og smart. Og fordelen ved dette tilbehør er at det er super billigt. Og så får du det leveret hurtigt og GadgetCity betaler fragten for dig - bedre bliver det vel næsten ikke?

Så kom den: opfølgeren til Samsung Galaxy S3 - ja, nemlig Mini'en. Der er heldigvis ikke den store forskel på lyd tilbehør til de forskellige Samsung telefoner. Men vi har valgt at dele dem op i kategorier til de respektive telefoner alligevel - således at du som kunde kan være 100% sikker på, hvilket tilbehør der virker til netop din telefon. Et af de produkter vi gerne vil lave lidt reklame for her er vores strækbare audio-kabel. Er du èn som har tilsluttet din telefon med anlægget i bilen eller hjemmet, sat den til fjernsynet eller lignende er dette strækbare audio kabel et must. Du sætter simpelthen kablet ind i din Samsung telefon og til anlægget. Kablet kan blive alt fra nogle få centimeter til 100 centimeter langt. Super smart for dig der ikke gider at have ledninger og kabler liggende og flyde, eller få dem i konflikt med gearstangen. Tag kontrollen nu og køb et strækbart kabel.

På GadgetCity har vi 1001 nats returret, GRATIS fragt og hurtig levering (1-2 dage) på alle vores produkter - også når det gælder Samsung S4 lyd tilbehør. Og et af de produkter vi gerne vil lave en smule reklame for her, er vores iPhone Høretelefoner - Ja, tror det eller lad være , men de virker faktisk også til alle Samsung Telefoner af nyere tid. Og dermed også til Samsung Galaxy S4. Der er to fordele ved disse høretelefoner. De er af yderst god kvalitet og så er de voldsomt billige. Her hænger pris og kvalitet på ingen måde sammen. Disse iPhone høretelefoner har en lille mikrofon og en volumeknap. Dette er specielt lækkert, når man træner eller lignende og ikke kan få fat i sin telefon. Så er det meget let at skrue musikken op og ned. Desuden fås de i en masse forskellige farver, så de passer til din stil eller dit cover til din Samsung Galaxy S4.

Vi på GadgetCity har et bredt og solidt udvalg af Samsung S4 Mini lyd tilbehør. Men her vil vi gerne snakke lidt om vores WOOFit mini højtaler. Den bliver leveret fra et dansk firma og har et yderst enkelt og stilrent design. Fordelene ved denne højtaler er mange. Udover det lækre design er lyden i topklasse. Og det kan godt være at højtaleren er lille - men lyden er godt nok stor og fyldig. Desuden har denne højtaler FM radio og tilsluttes via bluetooth, som kører fuldstændigt upåklageligt. Desuden har denne højtaler et virkeligt stort batteri. Så dig der godt kan lide god lyd og tage på stranden, festival, camping, ud og rejse - eller bare vil være lidt bedre end dine venner -skynd dig at bestille vores WOOFit. Du vil ikke blive skuffet. Og husk når du bestiller hos os giver vi fragten GRATIS med en super sprød og hurtig leveringstid på kun 1-2 dage.

Her finder du et stort og bredt udvalg af Samsung S5 lyd tilbehør - alt fra vores super smarte og flotte Retro Telefonrør med indbygget volumeknap og mikrofon, som sætter lidt mere kulør på en ellers grå og kedelig hverdag, til vores super smarte lynlås høretelefoner. Vi kan godt lide produkter som er lidt gadget-agtige, men for os er det også vigtigt at vores produkter har en direkte funktionel værdi. Og det må man sige netop disse to produkter har. Retro telefonen holder telefonens stråler væk fra hovedet, og er lettere at holde mellem øret og skulderen, og lynlås høretelefonerne sørger for, at kablerne ikke bliver viklet ind i alt muligt eller værre endnu: bliver revet over af en jakke-lynlås. Desuden har vi på GadgetCity også meget andet spændende lyd-tilbehør. Prøv at fx at tjekke vores strækbare audio-kabel eller vores jack splitter ud. Og husk, når du bestiller hos os betaler vi fragten - og kvitterer med en lyn-hurtig levering.

På GadgetCity er vi kendt for vores store tilbehør til forskellige telefoner og tablets. Dette gør sig ikke mindre gældende, når man snakker Samsung S5 mini lyd tilbehør. Der har vi et stort udvalg af forskellige produkter. Tjek evt. vores iPhone Høretelefoner ud (ja, de virker også til din Samsung S5 Mini). De har mikrofon og volumeknap. Og fås i en masse forskellige farver. Og selvom prisen er lav er kvaliteten høj. Og hvis du er lidt mere til gadget-ting så tjek vores lynlås høretelefoner ud. Hvis du er én der snakker meget i telefon, og ikke bryder dig om at telefonen bliver varm og i øvrigt vil have mobilens stråler lidt væk fra hovedet - Ja, så tjek vores Retro Telefonrør ud. Det fås i mange forskellige farver og det har mikrofon og volume knap. Og husk når du handler hos os, får du 1001 nats returret, hurtig levering (1-2 dage) og GRATIS fragt.

Der er 123 produkter.

produkter pr. side

Kurv  

Ingen varer

0 kr Fragt
0 kr I alt

Gå til kassen

Vi sender pakker om:
timer 
min 
sek
Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
(Værdi: 49 kr)
Information om Gadgetcity