Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close

Samsung S3 S4 S5 S6 Mini og Edge Bil Tilbehør

Samsung S3 S4 S5 S6 Mini og Edge Bil Tilbehør

Så kom Samsung S6 og S6 Edge - Se vores bil tilbehør her....Er du den heldige ejer af en Samsung telefon og har brug for lidt ekstra lir til bilen - så er du kommet det helt rigtige sted. I denne kategori "Samsung Bil tilbehør" finder du dit tilbehør til din Samsung. Vi har tilbehør til alle Samsung telefoner - og for at gøre det lettere for dig har vi delt det op i underkategorier. Således at du kan være helt sikker på, at det bil tilbehør du kigger på, passer netop til din telefon. Hvis du synes vi mangler noget, eller er i tvivl om noget af tilbehøret passer til din mobil - så kontakt gerne vores kundeservice. De er kompetente og står til din rådighed. Og husk: når du handler dine produkter på GadgetCity har du hele 1001 nats returret - som er branchens længste. Og så har vi kunden i fokus og derfor gør vi vores yderste for at levere din pakke hurtigst muligt (vores leveringstid er helt nede på 1-2 dage) og så er fragten GRATIS.

Er du den heldige ejer af en Samsung Galaxy S3 og en bil - ja, så har du fundet det rigtige sted. Her er kvaliteten i top og prisen i bund. Og vi har mange gode og sjove produkter. Men vigtigst for os er, at vores produkter er funktionelle. Og en af de produkter vi sælger bedst af i Samsung S3 bil tilbehør er vores strækbare MicroUSB kabel. S3'eren bliver opladt via et MicroUSB kabel, og hvis du er en af de folk der godt kan lide at lade sin mobil op i bilen, så kender du garanteret til problemet med, at ledningen vikler sig ind i alt muligt, som gearstang etc. Med dette smarte kabel slipper du nu for det problem. Kablet kan strækkes fra få centimeter til en meter. Og med den simple låsemekanisme har du nu et kabel i netop den længde du ønsker det. Og dermed slipper du for, at have for meget kabel liggende og flyde rundt i bilen.

Vi har et stort udvalg af Samsung S3 Mini bil tilbehør. Og noget af det smarteste bil tilbehør til din Samsung S3 mini vi har, er vores bil-opladere med 2 USB udgange. Således får du mest ud af dine stik i bilen. Denne smarte bil-oplader kan købes både i sort eller i hvid. Den ene udgang er på 1A (til telefoner) og den anden USB udgang er på 2,1A (til tabletter). Dette er en stor fordel for dig, der er på farten og gerne vil oplade din telefon og tablet i bilen. Hvis du ikke har behov for en bil-oplader med 2 USB udgange og kan "nøjes" med en almindelig bil-oplader, synes vi du skal tjekke dem ud. De fås også i MicroUSB pakker med bil-oplader, strøm-stik og kabel til en billig penge. Fordelen ved disse pakker er, at de fås i en masse flotte farver. Således kan du sætte dit personlige præg på dit tilbehør til din Samsung telefon. PS: Fik jeg sagt, vi har GRATIS fragt på GadgetCity?

Vi på GadgetCity har brugt meget tid på at finde de helt rigtige Samsung S4 bil tilbehør produkter til dig. Og vi har alt fra sjove funktionelle gadgets til bilen, til kabler og forskellige bil-opladere. En af vores favoritter i denne kategori er så enkelt et produkt som den almindelig bil-oplader. De fås i mange, mange flotte farver og i sam-pakker, hvor du kan købe en bil-oplader, strøm-stik og et 1meter eller 3meter kabel på samme tid og dermed spare lidt mønt. Fordelen ved, at have sit oplader kabel i en speciel farve er mange. En af fordelene er, at hvis du tager din bil-oplader og kabel flere steder hen - og har det i en speciel farve som fx syregrøn, så ved du altid, hvilket kabel eller udstyr der er dit. En anden fordel er, at du kan sætte dit personlige præg på dit Samsung tilbehør. Og hvis du fx har et grønt cover til din Samsung telefon - ja, så kan du købe et grønt kabel og grønne bil-opladere.

Samsung S4 Mini bil tilbehør er kategorien, du her kommet ind i. Her har vi en masse sjovt og spændende tilbehør til din mobil. Et af de produkter vi selv er ret vilde med, er et af vores bedst sælgende produkter - NanoGrip. Den kan du placere på instrumentbrættet i bilen, og når du så kører over bump fx holder den på din telefon. Fordelen ved denne NanoGrip, der er fra et dansk firma er, at når man så fx skal tage telefonen af NanoGrip'en, er det ikke svært. Og du kan jo sagtens bruge denne sticky pad andre steder som fx på båden eller på kontoret. Den benytter ikke lim eller skruer, og efterlader derfor ikke klister, ridser eller huller. Den har en fantastisk sugeevne og er super let at rengøre. Og NanoGrip'en leveres med kun 1-2 dages leveringstid og vi betaler fragten. Og hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du huske, vi har hele 1001 nats returret.

Vi har et stort udvalg af Samsung S5 bil tilbehør. Et af vores favorit produkter herunder, er de strækbare kabler. Samsung Galaxy S5 bruger MicroUSB til opladning og fil-overførelse. Disse MicroUSB kabler har vi i en strækbar version. Kablet kan blive fra få centimeter til helt op til en meter ved hjælp at et simpelt mekanisk låsesystem. Disse kabler er smarte, fordi du undgår at have ledningen liggende i bilen som vikler sig ind i gearstangen eller ligger og stritter i handskerummet. Hvis du har din mobil sat til dit anlæg i bilen via et mini jack stik har vi også sådan et i strækbart. Og ellers har vi MicroUSB kabler i 11 farver og kun 12cm lange. Og hvis du har behov for lange MicroUSB kabler har vi også det - ja, faktisk helt op til 3 meter. Og husk du kan købe matchende bil-opladere. PS: Fik jeg sagt, vi har branchens længste returret? Og når du handler hos os, så betaler vi fragten.

Så kom lillebroren til Samsung Galaxy S5 - ja, nemlig den flotte og super sprøde Samsung S5 Mini. Og vi har selvfølgelig en masse Samsung S5 Mini bil tilbehør lige efter din smag. Et af vores favorit produkter i denne kategori er vores bil-opladere med 2 USB udgange. En af USB udgangene er på 1A og den anden er på 2,1A - således at du både har muligheden for at oplade din telefon og en tablet. Smartere bliver det vel ikke? Dette produkt fås i både sort og hvid og til en billig penge. Og vi skal nok betale fragten og kvittere med en super hurtig levering på kun 1-2 dage. Og når du handler hos os har du branchens, uden tvivl, længste returret på HELE 1001 nat. Husk desuden også at tjekke vores super sprøde NanoGrip ud, der bliver leveret fra et dansk firma. Det er en sticky pad af højeste kvalitet. Og husk også at kikke vores strækbare kabler igennem, der er smarte at have i bilen.

Der er 24 produkter.

produkter pr. side

Kurv  

Ingen varer

0 kr Fragt
0 kr I alt

Gå til kassen

Vi sender pakker om:
timer 
min 
sek
Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
(Værdi: 49 kr)
Information om Gadgetcity