Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close

Samsung S3 S4 S5 S6 Mini og Edge Batteri Løsninger

Samsung S3 S4 S5 S6 Mini og Edge Batteri Løsninger

Så kom Samsung S6 og S6 Edge - Se vores batteri løsninger her.... Her på GadgetCity har vi specialiseret os i batteri løsninger til forskellige mobiler og tablets. Og dette gør sig ikke mindre gældende for Samsung telefoner. Hvis du sidder og leder efter Samsung batteri løsning til din mobil, så har du netop fundet stedet. Vi har alt fra små fikse sol-celle batterier til større sol-celle batteri-løsninger. Og ellers har vi også vores almindelige powerbanks. Dem har vi også i små flotte versioner. Nogle af dem er så små, at de passer ind i et nøglebundt faktisk. Vi har også de lidt større løsninger som fx vores "12.000 mAh Power Bank". Surf lidt rundt og se hvad der passer dig. Vi har i alt fald prøvet at give dig et solidt og sprødt udvalg. Og fik vi sagt, at vores powerbanks ligger blandt de billigste i Danmark? Og det er også selvom vi yder GRATIS fragt, 1001 nats returret og super lyn-hurtig levering på kun 1-2 dage.

Vi har her på GadgetCity udviklet og specialiseret os meget indenfor Samsung S3 batteriløsninger. Vi kender det jo alle - der er næsten ikke noget mere irriterende end at løbe tør for strøm på sin smartphone. Og derfor syntes vi, at der var et stort og oplagt marked for batteri løsninger til forskellige mobil og tablets. Og det har der også vist sig at være. Et af de produkter vi synes er smart er vores "2600 mAh Lipstick Batteri". Den passer ned i en dametaske eller i en jakkelomme og kan lade din Samsung Galaxy S3 mere end helt op. Og så kan du få den i et hav af smarte flotte farver. Og hvis du har en kammerat eller familiemedlem der gerne vil låne lidt strøm - ja, så kan du sagtens dele ud af det. De skal bare sætte deres opladerkabel til USB'en i powerbanken og så lader den deres telefon op.

På GadgetCity elsker vi batteri løsninger - Og også Samsung S3 Mini batteri løsninger. Vi kender det jo alle - vi bruger vores smartphones mere og mere. Til alt fra at tage billeder, optage videoer, bruge GPS, bank, høre musik, SMS, klokken, vejret og snakke i telefon osv. Og når man så er langt væk hjemmefra (fx stranden, udlandet, camping, festivaller osv) og en stikkontakt ikke lige er ved hånden, og ens mobil løber tør for strøm - ja, så føler man sig næsten helt hjælpeløs. Og derfor findes disse batteri løsninger for få penge som kan gøre din dagligdag meget lettere. Et af de produkter vi synes passer rigtigt god til Samsung S3 Mini er vores "iPhone, iPad, iPod, Samsung Sol-Celle Batteri 1350 mAh" - den er super sweet, da den er lille ligesom telefonen. Men batteriet er faktisk stort og så oplades den via solens stråler. Helt gratis, miljøvenligt og kan oplades alle steder der er lidt sol.

Er du også bare træt af at løbe tør for strøm? Dette er et emne vi har beskæftiget os meget med på GadgetCity. Dels fordi vi bruger vores mobiltelefoner mere og mere i dagligdagen også selvom batterierne i telefonerne bliver større og større. Ja så i takt med vi bruger vores smartphones mere og mere, holder de jo ikke meget mere end en dag eller to. Og derfor ser vi et naturligt behov for, at kunne hjælpe Jer med netop den problemstilling. Og derfor har vi skaffet et stort og blandet udvalg af powerbanks store som små og med og uden sol-celler hjem. Så vi er ret sikre på, vi har en Samsung S4 batteri løsning, der netop passer til din smag. Prøv at se vores gode og smukke "2600 mAh Mini Batteri" der kan oplade mere end din Samsung Galaxy S4 telefon og samtidigt er så lille, at den kan være i dit nøglebundt - og så fås den i en masse flotte farver.

Et af vores bedst sælgende produkter i denne kategori er vores "2600 mAh Lipstick Batteri". Fordelen ved dette batteri er, at det er forholdvist sort og kan oplade mere end din Samsung S4 Mini. Og når man har en lille smart telefon, som Samsung S4 Mini nu engang er, ja, så er det ret smart også at have et lille batteri / powerbank. Så selvom batteriet er lille i størrelse, så har det en stor kapacitet. Dette batteri kan let ryge ned i jakkelommen eller dametasken. Og vejer næsten ingenting. Og du kan købe det i et stort udvalg af farver. Desuden kan dine venner og familie også låne lidt strøm af dig. De skal bare sætte deres opladerkabel ind i USB-stikket og så er der strøm. Og husk når du bestiller hos os har du branchens længste returret på hele 1001 nat. Og så betaler vi fragten og kvittere med en super lynhurtig leveringstid på ned til kun 1-2 dage.

Vi blev glade, da den endelig kom på markedet. Samsung Galaxy S5. Selvom batteriet i denne telefon er stort - ja, så grundet vi bruger vores telefoner til flere og flere ting i hverdagen, så holder vores mobilers batteri jo ikke meget mere end en dag alligevel. Derfor har vi valgt, at have et stort udvalg hjemme af Samsung S5 batteri løsninger til netop dig. Og husk når du bestiller via GadgetCity har du udover branchens absolut længste returret på hele 1001 nat også en ekstremt hurtig leveringstid på kun 1-2 dage - Og så er fragten GRATIS. En af de produkter vi sælger bedst af i denne kategori er vores "12.000 mAh Power Bank". Med dette produkt kan du oplade din Samsung Galaxy S5 mange, mange gange. Og med denne powerbank har du muligheden for, at oplade både din telefon og en tablet. Da den har 2 USB udgange (en på 1A og en på 2,1A). Den kan købes både i sort eller hvid.

Her på GadgetCity har vi et stort udvalg af Samsung S5 Mini batteri løsninger. Det er jo surt, når ens telefon løber tør for strøm. Og dette problem kan vi hjælpe med. Når du bestiller hos os har vi branchens længste returret på hele 1001 nat, GRATIS fragt og hurtig levering (1-2 dage). Vi har mange forskellige løsningsmodeller til, hvorledes vi kan hjælpe med batteriproblemet. Vi har små powerbanks og større powerbanks. Både med og uden sol-celler. En af vores bedst sælgende produkter er vores "12.000 mAh Powerbank". Den kan oplade både en mobil og en tablet på samme tid,da dette produkt har 2 USB udgange. En på 1A og en på 2,1A. Man kan se hvor meget strøm, der er tilbage på powerbanken ved hjælp af en lille række lysdioder. Eller hvis du er til mindre powerbanks, der kan være i lommen eller i dametasken, skal du tjekke vores "2600 mAh Mini Batteri" ud.

Der er 10 produkter.

Kurv  

Ingen varer

0 kr Fragt
0 kr I alt

Gå til kassen

Vi sender pakker om:
timer 
min 
sek
Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
(Værdi: 49 kr)
Information om Gadgetcity