Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close
http://gadgetcity.dk/4375-thickbox_default/nanogrip.jpg Se fuld størrelse

NanoGrip

Verdens smarteste gadget (cirka). Den bruger nanoteknologi til at "klistre" din telefon, nøgler, gps, mm, fast til alle glatte overflader. Den er for eksempel genial til bilture. Fungerer helt uden lim og andet halløj, da overfladen består af tusindvis af små nanosugekopper. Bliver den dårlig til at klæbe, skal den bare have en tur under den varme hane, så er den så god som ny.

Guide: Sæt Nanogrip Stickypad på en ren overflade fx bilens instrumentbræt. Tryk let på plads med rene fingre, så holder Nanogrip nemt små genstande på plads under kørslen fx mobiltelefoner, kreditkort, perleplader fra ungerne, indkøbslister osv. Bliver Nanogrip snavset mister den lidt af klæbeevnen. Men bare skyl den under den lune hane og lad lufttørre, så er den rengjort og med fuld klæbeevne igen.

Hvordan virker den: Den er skabt på en idé om polymer silicone og nano vacuum. Det svarer til millioner af mikroskopiske sugekopper. Dvs en effekt helt uden lim, skruer eller magneter. Så når du fjerner Nanogrip igen, efterlader den ikke limrester, huller eller ridser. Brug den til dit iPhone tilbehør, iPad tilbehør, iPod tilbehør, Samsung tilbehør eller andre telefoner. Super lækker gadget.  Dette er en gadget, du ikke kan undvære i din bil, båd eller på kontoret.

Materiale: Silicone.

Virker til alle telefoner (fx iPhone 3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5S, 5C, 6 eller 6S, 6 Plus, 6S Plus iPad 1, 2, 3, 4, mini 1+2+3+4, air 1+2 og iPod, Samsung S3) eller smådele med en glat overflade.

66 kr

Tilbud!

Kvalitet 
Christian A
21-11-2013

Brilliant Produkt!!

Enestående vedhæftningsevne! Holder alt! - og godt! Brugen enkel & ligetil!
Ønskværdigt om den var tilgængelig i flere farver - herunder glasklar - og i flere størrelser. Yderst anbefalelsesværdig!!

  Kvalitet 
  Kasper Hansen
  09-10-2013

  Fantastisk produkt

  Nu har jeg haft den en del måneder - fungerer stadig som ny

   Kvalitet 
   Niels H
   23-07-2013

   Nem at anvende til det, du gerne vil have ved hånden i bilen.

   Meget funktionel og anvendelig.

   • 1 ud a f 1 personer fandt denne anmeldelse nyttig.
   Skriv din anmeldelse
   iPhone / iPad SIM Kort Nøgle

   iPhone / iPad SIM Kort Nøgle

   Denne iPhone / iPad SIM Kort Nøgle er et must til dig, der skal have udskiftet dit SIM kort på din iPad eller iPhone. Produktet findes under iPhone tilbehør og iPad tilbehør. Er magen til den, du fik sammen med din iPhone / iPad.

   Skriv din anmeldelse

   Kurv  

   Ingen varer

   0 kr Fragt
   0 kr I alt

   Gå til kassen

   Vi sender pakker om:
   timer 
   min 
   sek
   Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
   (Værdi: 49 kr)
   Information om Gadgetcity