Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close

iPad 2 / 3 / 4 Cover

iPad 2 / 3 / 4 Cover

Kender du det? Du ligger i sengen og vil gerne vil læse en bog på din iPad. Men du bliver træt i armen. Det har vi gjort noget ved her i iPad 2 cover. Vi har fundet coveret til netop dig. Coveret er let og meget solidt. Med andre ord beskytter det din iPad fra alle vinkler. Om du så vil se video eller læse en bog i sengen er ligegyldigt for vores iPad stander cover har den smarte feature, at du kan dreje iPad'en. Så du kan lægge den oven på dynen og så afspille din yndlings film eller bog. Og hvis du ikke synes skærmen lige er i vinkel? Ja, så kan du altid justere dette med de tre riller på indersiden af coveret. Super lækker funktionel feature. Desuden behøver du ikke tage coveret af, for at sætte høretelefoner eller oplader til. Så hvis du gerne vil have et cover, der er smart, solidt, holdbart, funktionelt (og muligheden for at vælge din yndlingfarve), så er det her.

Når man skal vælge et iPad 3 cover, skal man gøre sig klart, hvad man ønsker sig, coveret skal kunne. Er man interesseret i at coveret skal beskytte sin iPad 3 bagfra, forfra og fra kanterne? Eller er man mere til et kvalitets cover, der er stilrent og er rart at røre ved? Og vil man gerne have muligheden for at kunne vælge sit cover i flere forskellige farver? Skal man kunne se Apple logoet og skal coveret være let men stadig slidstærkt? Skal det have den funktion, at du kan stille og ligge coveret ned? Det er nogle af de mange spørgsmål man skal stille sig selv. Og det gjorde vi også på GadgetCity. Og derfor har vi fundet covers der indeholder alle disse egenskaber. For hvorfor ikke få det hele, hvis man kan det - og det kan vores iPad Stander Cover. Dette cover er den komplette løsning på alle dine problemer med et iPad cover. Og bedst af alt - så er det billigt.

Det kan være noget af en jungle, at finde ud af hvilke iPad 4 cover man skal investere i til sin iPad. Derfor da vi skulle bestille iPad covers gjorde vi os nogle tanker om, hvad sådan et cover skulle være. Vi var rimelig enige i, at det skulle være af god kvalitet og beskytte din iPad. Desuden skulle det være let og flot at se på. Men det skulle også have en funktionel værdi. Kunne lidt mere end det sædvanlige. Og vi faldt så over dette iPad Stander Cover. Dette cover indeholder nemlig alle disse værdier og kan fås i et hav af forskellige farver. Således at du kan tilpasse den til netop dig. Ser jo lidt lækkert ud, hvis man til sin iPhone har et lilla cover, at man har et matchende lilla cover til sin iPad 4. Og selv om dette cover beskytter på alle leder og kanter din iPad 4 mod ridser og slag, så husk en skærm-beskytter. Den kan du købe billigt hos os.

Der er 12 produkter.

produkter pr. side

Kurv  

Ingen varer

0 kr Fragt
0 kr I alt

Gå til kassen

Vi sender pakker om:
timer 
min 
sek
Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
(Værdi: 49 kr)
Information om Gadgetcity