Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close

iPad 1 / 2 / 3 Tilbehør

iPad 1 / 2 / 3 Tilbehør

I denne kategori iPad 1 tilbehør har vi en hel del forskellige funktionelle produkter. Alt fra iToys til skærm-beskyttere. Et af de produkter der virkelig er på mode for tiden, er vores Retro Telefonrør til Mobiler og PC - dette telefonrør virker selvfølgelig også til iPad. Dette er en sjov og god gadget til fx de stunder, hvor man snakker sammen over Facetime med sin iPad. Det er retro stil og virkeligt sjovt legetøj. Men det har også denne funktionelle værdi, at man ikke behøver at sidde og holde iPad'en i hånden for at snakke sammen. Man kan lægge iPad'en fra sig og så holde telefonrøret med skulderen - ligesom i "gamle" dage. Telefonrøret er lavet af solidt plastic og kan fås i ti forskellige farver. På telefonrøret er der en volume knap, hvor du kan skrue op og ned. Der er desuden også en tænd og sluk knap, således at du kan slukke for Facetime på telefonen.

Når man har købt en iPad 2, skal man også have noget lækkert til den. Og her under iPad 2 tilbehør kan du finde det. Vi har et stort udvalg af produkter. Et af dem, der virkeligt sælger godtt er vores iPhone, iPad, iPod, Samsung Sol-Celle oplader og Batteri på 2600 mAh (batteriets størrelse). Fordelen ved dette batteri er at det er temmelig smalt og kan let tages med på ferie eller lignende. På overfladen er der solceller, som oplader batteriet i sollys. Via en USB-udgang kan du så oplade en hel del forskellige produkter. Her i blandt iPad 2. Dette gøres ved at sætte en USB ledning fra iPad'en til batteriet og den begynder at lade op. Der er et medfølgende kabel der passer til blandt andet iPad 2. Og hvis man har travlt og solen ikke er fremme kan batteriet oplades med USB via PC eller stikkontakt som sædvanlig. Voila! Ekstra strøm lige i lommen.

Vi har virkelig mange produkter af iPad 3 tilbehør i denne kategori. Alt fra kabler, stik, opladere, batterier osv. Et af de produkter vi synes, du skal se nærmere på er vores iPhone, iPad, iPod Mini Super Batteri. Batteriet indeholder 5000 mAh og lades op via et medfølgende USB stik. Batteriet er ret lille og passer lige ned i en taske, lomme eller handskerummet i bilen. Hvis din iPad 3 så løber tør for strøm, kan du sætte iPad'en til batteriet via USB-kablet og den begynder at lade din iPad 3 op. Slut med at løbe tør for strøm, når I er på stranden eller lignende. Batteriet oplades via et USB-kabel der medfølger. Dette kabel sætter du i en USB-udgang. Det kan fx være et USB-strøm stik (som du også kan få her). Eller direkte ind i en computer. Når batteriet er fuldt opladt viser en lille diode det. Et super lille batteri med virkelig meget kraft - og så er det billigt.

Der er 176 produkter.

produkter pr. side

Kurv  

Ingen varer

0 kr Fragt
0 kr I alt

Gå til kassen

Vi sender pakker om:
timer 
min 
sek
Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
(Værdi: 49 kr)
Information om Gadgetcity