Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close

iPad 1 / 2 / 3 Opladere og Kabler

iPad 1 / 2 / 3 Opladere og Kabler

I denne kategori finder du et stort udvalg af iPad 1 kabler og herunder selvfølgelig også iPad 1 opladere. iPad 1 bruger 30 pin kablet også bedre kendt som "det brede kabel". Vi har dem både som "almindelige", flade og sjove gadgets-like med LED lys. Vi vil gerne have at vores kunder kan være med til at sætte præg på deres iPad tilbehør. Og derfor har vi dem også i mange forskellige flotte farver med tilhørende bil-opladere og strøm-stik. Og du kan spare lidt mønt ved at købe dem i samlede pakker. Og hvis du er træt af korte 1 meter kabler, har vi dem i helt op til 3 meter. Derudover har vi også strækbare kabler i 30pin, som du kan købe i både sort og hvid. Og vores iPhone høretelefoner virker selvfølgelig også til din iPad. Vi er stolte af dette produkt da kvaliteten er helt i top her. Og så er de jo billige og fås med GRATIS fragt - bedre bliver det vel ikke?

Vi har et kendt og stort sortiment af forskellige iPad 2 kabler. Men noget af det vi sælger mest af her på GadgetCity er vores iPad 2 opladere. Og for at gøre det helt klart, er den oplader, du skal have fat i, hvis du har en iPad 2 et 30 pin kabel - også bedre kendt som det brede kabel. Dette kabel har vi i mange forskellige former (flade som runde) og længder (12cm, 1 meter og hele 3 meter), men også som strækbare kabler og farver - ja, faktisk i hele 11 farver. Og du kan købe tilhørende strøm-stik og bil-opladere separat eller spare lidt mønt ved at købe dem i vores sæt. Hvis du derimod er lidt mere til sjov og spas skal du tjekke vores LED kabler ud. Fordelen ved disse kabler er, at de lyser når de er sat til en stik-kontakt. Og lyset "løber" hurtigt når de oplader. Et super sjovt og skægt indlæg i dagligdagen. Og så er der ikke så mange, der har dem. Så hvis du har dit kabel med til venner og kendte - ved du altid hvilket kabel der er dit.

Vi har et stort udvalg af iPad 3 kabler og dermed også af vores iPad 3 opladere. En af de produkter der virkelig sælger godt her på GadgetCity, er vores 3 i 1 pakke med et 3 meter kabel. Det sælger ikke kun godt fordi vi har GRATIS fragt og selve produktet er billigt, men også fordi kunderne vil have muligheder. Muligheder for at ikke at være bundet af et kort kabel. Eller kun have mulighed for at købe kablet i hvidt. Vi vil gerne have forskellige farver, så vi kan sætte vores unikke præg og have et kabel, der er i samme farve som vores cover lige nu. Og en iPad 3 bruger "det brede kabel" også kendt som 30pin kablet. Og det kan du købe her i pakker med bil-opladere og strøm-stik i tilhørende farver og så spare en lille mønt. Ellers har vi et hav af andre ledninger og ting til din iPad. Alt fra klassiske iPhone høretelefoner (ja de virker også til din iPad) til mere avancerede kabler som Jack Splitteren. Gå på opdagelse her.

Der er 34 produkter.

produkter pr. side

Kurv  

Ingen varer

0 kr Fragt
0 kr I alt

Gå til kassen

Vi sender pakker om:
timer 
min 
sek
Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
(Værdi: 49 kr)
Information om Gadgetcity