Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close

iPad 1 / 2 / 3 Lyd Tilbehør

iPad 1 / 2 / 3 Lyd Tilbehør

Her på GadgetCity er vi kendt for vores store sortiment af tilbehør til mobiler og tablets. Og dette gælder også når vi snakker om iPad 1 lyd tilbehør. Her har vi også et bredt og stort udvalg af forskellige produkter. Fx har vi vores Retro Telefonrør,der ikke nok med er en sjov gadget, men faktisk også har flere funktionelle funktioner. Kan benyttes til Skype og Facetime fx. Eller, kender I det? Man sidder og snakker meget i telefon, og en smartphone kan blive meget varm. Med dette Retro Telefonrør slipper du for dette problem. Desuden slipper du også for at få telefonens stråler tæt på hovedet. Produktet fås i mange forskellige flotte farver og har en volumeknap og mikrofon. Røret tilsluttes din mobils eller iPads jack stik og passer til alle iPhones, iPads, Samsung, HTC telefoner og tablets. Men hvis du er i tvivl om den passer til netop din telefon eller tablet sidder vores kompetente servicemedarbejder klar til at hjælpe dig.

Under denne kategori finder du et stort og smukt udvalg af iPad 2 lyd tilbehør, Og alle produkter du køber hos os er der GRATIS fragt på. En af de bedst sælgende produkter i denne kategori er vores iPhone Høretelefoner, Og ja, de virker også til iPads. Høretelefonerne er af utrolig høj kvalitet til en meget billig penge. Og der er en mikrofon på dem og en volumeknap. Det kommer i en flot lille boks. Og vores iPhone Høretelefoner fås i mange flotte farver. En af de andre gode produkter vi har i denne kategori er vores Jack splitter. Er I flere der godt kan lide at høre musik eller se TV på den samme iPad fx i venteværelset eller i bilen, er dette et super smart tilbehør. Dette lille stik sætter du blot i mini jack stikket (stikket til høretelefonerne). Og så med denne korte ledning har du mulighed for at at tilslutte 2 sæt høretelefoner til din iPad. Og husk at alle produkter på GadgetCity fås med hele 1001 nats returret.

Elsker du også at gå på opdagelse i forskellige produkter til din iPad? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et spændende og sjovt udvalg af iPad 3 lyd tilbehør. Er du en af de mennesker der altid er på farten og slæber din iPad med rundt? Så har vi tilbehøret til din iPad - ja, nemlig vores kendte WOOFit højtaler. Den kan tilsluttes din iPad via mini jack stikket (det du bruger til dit headset). Men den nemmeste vej at tilslutte din iPad er via bluetooth. Hvilket er meget simpelt og meget stabilt - ja, det virker fuldstændigt uden det mindste problem. Desuden har denne højtaler et elegant og smukt design - der gør dine venner misundelige på dig. En af de store fordele ved denne højtaler er den lange batterilevetid. Og så har den desuden indbygget FM-radio. Så vi vil sige, at denne højtaler er lille, elegant med en ekstremt stor lyd til en billig penge.

Der er 123 produkter.

produkter pr. side

Kurv  

Ingen varer

0 kr Fragt
0 kr I alt

Gå til kassen

Vi sender pakker om:
timer 
min 
sek
Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
(Værdi: 49 kr)
Information om Gadgetcity