Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close

iPad 1 / 2 / 3 Bil Tilbehør

iPad 1 / 2 / 3 Bil Tilbehør

På GadgetCity har vi et godt udvalg af iPad 1 bil tilbehør. Og noget af det tilbehør til din bil vi gerne vil snakke om her, er vores opladere. Køb fx en biloplader med en eller 2 udgange, så kan du altid lade din iPad op, når du kører. Og tilhørende kabler har vi i mange farver og former (runde og flade) men også i forskellige længder. Hvis du ikke vil have meget kabel liggende, har vi dem i helt ned i den mindste længde af kun 12 cm. Og så har vi dem i en længde af 1 meter og 3 meter - hvis nu kablet skal nå om til bagsædet. Fordelen er også, at vi som nævnt har dem i mange farver. Så ved du altid, hvilket kabel, bil-oplader og strøm-stik der er dit, når du har det med rundt. Og husk du kan sparer nogle penge ved at købe dem i pakker af 3i1. Dem har vi til 8pin-kablet, 30pin-kablet og MicroUSB. Og husk vi har en super hurtig leveringstid på kun 1-2 dage og vi betaler ALTID fragten. Hos os er du som kunde i centrum.

Et af de produkter i iPad 2 bil tilbehør, vi er rigtig stolte af, at vi forhandler er vores NanoGrip. NanoGrip'en har en fantastisk sugeevne. Den holder fast på dine ting, når du kører over bump etc. Men når du selv skal tage dem af NanoGrip'en sidder de heller ikke for fast. Dette er en svær balancegang - men det synes vi at NanoGrip har klaret flot. Når så NanoGrip'en har ligget i bilen et pænt stykke tid, vil den have modtaget lidt snavs og støv. Og her er det smarte, for en NanoGrip er super let at rengøre. Du skyller den bare i lunkent vand med evt. lidt sulfo. Dernæst lader du den lufttørre på et viskestykke eller lignende. Når den så er tør, er den så god som ny, og du kan sætte den i bilen igen. Men husk NanoGrip'en kan også benyttes andre steder end kun i bilen. Du kan fx bruge den på kontoret eller i båden. Valget er helt op til dig.

Vi her på GadgetCity.dk har en masse smarte gadgets. Og det har vi også af iPad 3 bil tilbehør. En af de gadgets vi gerne vil snakke om her er vores 30pin LED kabel. Disse kabler er super fancy. De lyser op, når de er sat til strøm, hvilket ikke blot ser smart ud, men også ER smart. Når de så begynder at oplade din iPad begynder lyset at "løbe" igennem kablet (se evt. videoen under produktet). Det ser flot ud og er bare med til at sætte lidt mere sjov og spas over dagligdagen. Husk også at tjekke vores super sprøde og fede NanoGrip ud, der bliver leveret fra et dansk firma. Og hvis du er mere til traditionelle kabler, har vi også dem i mange farver, former og længder. Du kan endda spare nogle penge ved at købe dem i pakker med både kabel, strøm-stik og bil-opladere. Husk at fragten er ganske GRATIS på GadgetCity.

Der er 20 produkter.

produkter pr. side

Kurv  

Ingen varer

0 kr Fragt
0 kr I alt

Gå til kassen

Vi sender pakker om:
timer 
min 
sek
Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
(Værdi: 49 kr)
Information om Gadgetcity