Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close

iPad 1 / 2 / 3 Batteri Løsninger

iPad 1 / 2 / 3 Batteri Løsninger

iPad 1 har et batteri på en størrelse af 6600 mAh. Det er pænt stort. Vi på GadgetCity har et stort og bredt udvalgt af forskellige powerbanks, altså transportable batterier til nødopladning. Et af de produkter vi gerne vil snakke lidt om her er vores "iPhone, iPad, iPod, Transportabelt Batteri 1900 mAh". Dette lille batteri er en god nødløsning. Batteriet er meget lille, men kan alligevel lade iPad 30% op. Det lyder måske ikke af så meget - men hvis man gerne vil have et lille batteri, og det skal kunne ligge i lommen / dametasken og bare er til "hvis nu uheldet er ude" og man løber tør for strøm. så er dette batteri en fantastisk ting. Det er meget simpelt. Man behøver nemlig ikke nogle ekstra kabler eller lignende. Man tager simpelthen dette lille batteri og stikker direkte ind i sin iPad og trykker på "on". Så begynder den automatisk at lade din iPad 1 op. Super simpelt og nemt. Og så kan den købes billigt her.

iPad 2 har et batteri på 6930 mAh. Og hvis du bruger iPad meget på fx ferierejsen, er det godt med nogle batteri løsninger til. Et af de smarte af slagsen er vores "iPhone og iPod Sol-celle Batteri". Batteriet er smart på flere måder. For det første koster det ikke penge at lade op, når solen skinner (og det er vel aldrig dårligt, vel?). Og så er det super lille og letvægts, så det passer perfekt ned i en lille lomme eller dametaske. Og så lader det op bare ved ligge i solens stråler. Når man så skal lade sin iPad op, har man heller ikke behov for ekstra kabler osv. Og ja, den kan "kun" lade din iPad op med ca. 15%. Men det er jo også kun en nødløsning. Og imens den lader din iPad op, kan dette batteri faktisk lade sig selv op via solens stråler. Så batteriet kan lades op, samtidigt med at den lader din iPad 2 op. Lidt af en smart uendelighedsmaskine, hva? Og den er billig og leveringstiden er kun 1-2 dage.

iPad 3 har et batteri på størrelse med hele 11.650. Og derfor vil vil vi foreslå dig et at vores bedst sælgende produkter i iPad 3 batteri løsninger - ja nemlig vores "12000 mAh Power Bank". Dette produkt er bare lækkert. Den fås i både sort og hvid. Små dioder viser, hvor meget strøm, der er på. Opladningen til din iPad 3 er meget simpel. Man stikker bare sit oplader kabel i sin iPad og så direkte ind i Power Bankens 2,1A USB port. Ja faktisk kan du oplade mere end en hel iPad 3 med dette super kraftige batteri. En fordel ved denne powerbank er også, at du kan oplade 2 produkter på en gang fx både en mobil og en tablet. Det eneste der er meget irriterende ved dette produkt er, at prisen ikke matcher kvaliteten. Prisen er simpelthen for lav i forhold til kvaliteten. Så skynd dig at bestille én, inden vi matcher pris og kvalitet på dette produkt.

Der er 12 produkter.

produkter pr. side

Kurv  

Ingen varer

0 kr Fragt
0 kr I alt

Gå til kassen

Vi sender pakker om:
timer 
min 
sek
Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
(Værdi: 49 kr)
Information om Gadgetcity