Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close

Design dit eget cover hos GadgetCity med GRATIS fragt

Unikt cover i top kvalitet produceret i Danmark

Design dit eget cover

Design selv dit cover

Hvorfor vælge at få designet dit eget cover netop her?

  • Top kvalitet - lettere kan det ikke siges. Dit kvalitets-cover bliver printet af en UV-printer, der giver en ekstrem skarp og høj opløsning. Med andre ord skal der mere end et par små mønter i lommen til at ødelægge printet. UV-printeren giver et lækkert dybt print - ingen fesne klistermærker her, der samler møg og går op i kanterne.
  • Gør dit cover unikt - hurtigt og nemt. Med et par få klik kan du selv designe dit helt unikke cover. Vælg din telefons model og upload dit billede og et par klik mere og det hele er ordnet. Vi betaler fragten, og du har dit personlige cover indenfor 1-2 dage.
  • Hvilke modeller har vi? Pt. har vi til iPhone 4, 4S, 5 og 5S og Samsung S2 og S3. Men med tiden vil vi udvide med mange flere modeller.
 

"Design dit eget cover" er også en rigtig god gaveidé. Til teenage drengen eller pigen med deres eget billede eller stil. Eller svigerfar, der elsker at spille golf - så finder man lige et flot golfbillede af svigerfar. Eller til kæresten uploader man et romantisk parbillede af  jer to. Det er en personlig, god og brugbar gave, der viser, at du har tænkt på dem, du holder af. Fantastisk god gave idé.

Design dit eget cover her

Vi har indgået et samarbejde med PrintOnCover, for at du kan få denne ekstremt gode kvalitet af både cover og print. PrintOnCovers handelsbetingelser er i 100% overensstemmelse med den danske lovgivning (du kan læse dem ved checkout). Så du beholder den gratis fragt og kun 1-2 dages levering, du kender fra GadgetCity.dk. Men returretten bortfalder naturligvis (vi kan fx ikke sælge et cover af dit barnebarn til en anden). Du har selvfølgelig 14 dages fuld reklamationsret, hvis der skulle være det mindste galt. Men vi lover top kvalitet covers.

Kurv  

Ingen varer

0 kr Fragt
0 kr I alt

Gå til kassen

Vi sender pakker om:
timer 
min 
sek
Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
(Værdi: 49 kr)
Information om Gadgetcity