Siden bruger cookies i overensstemmelse med dansk lovgivning, for at forbedre din oplevelse på siden. Læs mere her.
close

C02 GadgetCity

Vores hjemmeside er nu CO2 neutral

Vi deltager i et dansk klima-initiativ, som vi tillader os at henlede Jeres opmærksomhed på. Vi håber, at I måske vil være med til at sprede det gode budskab.

Baggrunden for initiativet ”CO2 neutralt website” er, at internettet og computerbrug i dag er årsag til mere CO2-udledning end luftfarten grundet det store strømforbrug.

Initiativet går ud på, at virksomheder – store som små og fra alle brancher – går sammen om at neutralisere den CO2, deres hjemmesider udleder.

De virksomheder der deltager har et ikon på deres website. Se ikonet på vores hjemmeside her

Initiativets seneste indsats er medvirken i opstillingen af 4 Siemens 3.0 MW vindmøller nær Brande, der leverer klimavenlig energi til flere tusinde husstande.

Væsentligst i arbejdet for CO2-reduktioner er dog det internationalt anerkendte projekt i Afrika, hvor mere end 8.000 familier nu har fået installeret energieffektive komfurer. Flere kommer løbende til, efterhånden som ordningen vokser.

Klimaprojekt i Afrika har opnået 'Gold standard', som er i højeste kategori af klimaprojekter og oprindeligt startet af Verdensnaturfonden.

Ordningen ”CO2 neutralt website” administreres af IngenCO2.dk, der holder til i Forskerparken i Århus. IngenCO2.dk er i dag delvist ejet af Videnskabsministeriet og Østjysk Innovation.

Læs mere om initiativet her

CO2 Neutalt Hjemmeside

Novozymes, PFA, Post Danmark, FC København, e-handelsfonden, Femilet m.fl. er blandt de mange, der allerede deltager. Hvis du vil høre mere kan du sende mail til IngenCO2.dk på info@ingenco2.dk.

GadgetCitys CO2 Neutrale hjemmsideKurv  

Ingen varer

0 kr Fragt
0 kr I alt

Gå til kassen

Vi sender pakker om:
timer 
min 
sek
Køb for 200 kr og få: Sim Kort Nøgle GRATIS
(Værdi: 49 kr)
Information om Gadgetcity