Ren luksus og strøm til din laptop

By | 6. marts 2016

Lumac Powerbank

Powerbanks er noget af det smarteste, for smartphones løber tør for strøm konstant. Det er det modernes menneskes nemesis. Denne nemesis kan dog overvindes, og med en powerbank i tasken løber du aldrig tør for strøm hvis byturen trækker ud eller du beslutter dig for at være spontan uden at have fået din lader med.

Problemet er ikke mindre ved laptops. Og det er da helt vildt træls at have købt en lækker, let computer, der så løber tør for strøm efter et par timer. Hvis du er fan af af at være kontaktbar og samtidig elsker dansk design og kvalitet, bliver du ligesom os ret begejstret for denne nyhed.

LUMAC er et nyt, dansk firma, der specialiserer sig i at lave luksus-powerbanks. Designet er udført med Macbooks i tankerne, men den virker selvfølgelig til at alle computere og kan også oplade din smartphone, iPad, mp3-afspiller, PSP og hvad du nu ellers kan finde på.

En powerbank til din laptop er en rigtig god idé hvis du for eksempel rejser meget. Der er et begrænset antal stikkontakter i en lufthavn, men man vil stadig gerne kunne se sin film eller spille sit spil imens man venter på sit fly. Ombord på flyet er der meget sjældent stikkontakter, og med en powerbank vil du kunne få en masse arbejde fra hånden imens du sidder 10.000 meter over jorden.

Powerbanken fås i tre farver, sort, guld og sølv, og med sine 20.000 mAh skulle der være strøm til maaaaaaaange timer.

Dette er absolut spitzenklasse indenfor både kvalitet og design. Powerbanken er kun halvanden centimeter tyk, og passer perfekt ned i computertasken. Den bliver leveret med et lækkert sleeve, så du ikke skal bekymre dig om ridser i lakken.

Den ydre skal er fremstillet af aluminium, så den kan godt holde til lidt strabadser. Indmaden er fremstillet med kvalitet og omtanke.

Vi på GadgetCity glæder os rigtig meget til samarbejdet, og vi er allerede voldsomt begejstrede for produktet – Se Lumac Powerbanken her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *