Kamera tilbehør og iPhone tilbehør – Golla tasker

By | 24. juni 2013

Vi har på GadgetCity valgt at få Golla tasker hjem. En Golla taske er et etui til dit kamera. Designet er lækkert, vejer ikke meget og er af høj slidstærk kvalitet. Et godt produkt til en god pris. Vi har både små tasker til det lille kamera og større tasker, hvis du er typen der altid vil have ekstra hukommelseskort med dig, opladere og lignende. Super lækkert tilbehør til dit kamera.

________________

Golla Kamera Tynd Taske

Golla Kamera Tynd Taske

Golla Kamera Tynd Taske

Er lavet af 100% polyester og er virkelig et godt produkt, hvis du har et lille kamera, du vil have med dig rundt. Samtidig er det beskyttet mod slag og ridser. Der medfølger en lille rem, du kan spænde fast til en taske, din hånd og lignende. Tasken kan fås til den lille pris af 69kr. Vælg mellem tre farver.

________________

Golla Kamera Mini Taske

Golla Kamera Mini Taske

Golla Kamera Mini Taske

Er lavet af 84% polyester og 16% nylon og kan fås i seks forskellige farver. Den ekstra lange lynlås gør at kameraet er nemt at tage op. Den er desuden foret så kameraet ligger godt beskyttet. Og indeni er der et lille rum til fx ekstra hukommelsekort. Der medfølger desuden en lille rem og en krog, så du kan spænde tasken fast til en taske, et bælte osv. Kan købes for kun 99kr. Virker desuden også som iPhone tilbehør til iPhone 3, 3GS, 4, 4S og iPod.

________________

Golla Kamera Taske

Golla Kamera Taske

Golla Kamera Taske

Er til dig, der har et lidt større kamera. Tasken kan fås i fire farver og er lavet af polyester og nylon. Indeni er der rumdelere, der gør det muligt for dig at tilpasse rummene efter dit kameras størrelse og samtidigt have oplader, hukommelsekort osv. liggende. Der medfølger desuden en hank og en skulderrem. Til dig der gerne vil have dit kamera godt beskyttet til fx camping, festivaller og ferie. Kan fås til den billige penge af 199kr.

/ Johnni Nielsen fra www.GadgetCity.dk

________________

Du kan se de tre tasker her!

Golla Kamera Tynd Taske (3 farver)

Golla Kamera Tynd Taske (3 farver)

Golla Kamera Mini Taske (6 farver)

Golla Kamera Mini Taske (6 farver)

Golla Kamera Taske (4 farver)

Golla Kamera Taske (4 farver)

3 thoughts on “Kamera tilbehør og iPhone tilbehør – Golla tasker

 1. Annika Jensen

  Hej:)
  Har i en lille fint taske til Nikon Coolpix A10 kamera
  Hilsen Annika

  Reply
 2. Jestantee

  Talking to your kids about your own failures will help them understand that it is okay to fail and they will see how people can problem solve and bounce back.* Lactose intolerance Trying to Develop and Your Sex Life That’s okay.You may not realize you’re pregnant for a while, though, since you haven’t been getting your periods. * ClomidSometimes, its cause is unknown.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *