Gadgets 2014

By | 20. februar 2014

Nu løfter vi sløret!!!

MGS

Vi håber, at I er kommet lidt mere stille og roligt ind i 2014 end GadgetCity er. Dette skal bestemt ikke forstås negativt. Vi på GadgetCity har arbejdet dag og nat på vores “upcoming” projekt. Og ja, vi har været meget hemmelighedsfulde omkring det – Og det vil vi fortsat være 30 sekunder endnu – undskyld. Men om lidt vil vi da løfte sløret for dig.

1. Hemmelighed

Den første lille hemmelighed vi har er, at vi har bestilt en masse “Merchandise Gadgets” hjem. Hvilke gadgets det præcist er vil der komme mere information om senere på foråret. Men det vil typisk være gadgets til ting som “Game of Thrones”, “Breaking Bad”, “True Blood”, “Harry Potter”, “Justin Bieber”, “Marilyn Manson” etc.

2. Hemmelighed

Vi burde nok ikke sige det. Men vi kan simpelhen ikke holde det hemmeligt længere. Den største hemmelighed er – og hold nu HELT fast. Siden november 2013 har alle på GadgetCity arbejdet dag og nat på en ny hjemmeside.

En hjemmeside som ser godt ud, har features som du ser ingen andre steder, en hjemmeside som er fremsynet og bare er sprød, lækker og hurtig at sidde ved. Vi kan ikke sige meget mere på nuværende tidspunkt, men for demsom følger os på Facebook, Google+, Nyhedsbrev eller vores blog kan vi love dig – at du vil være den første, der får det at vide. Og ja, vi glæder os voldsomt til at fortælle dig det.

Men indtil da kan du se vores nyheder, mobiltilbehør og gadgets her.

Og ellers glæder vi os bare voldsomt til, at løfte sløret endnu mere for netop dig.

  • PS! Hvilke gadgets merchandise vil du gerne se i GadgetCitys sortiment?

Hilsen Johnni / GadgetCity

3 thoughts on “Gadgets 2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *