2016 starter FLYVENDE hos Gadget City!!

By | 21. januar 2016

Hér hos Gadget City har vi seriøst haft de fedeste dage i mands minde! Mandag morgen stimlede hele holdet nemlig sammen, og ventede super spændte på, at vores leverandør skulle dukke op med vores nyeste vilde legetøj: ARCADE Drone 4, og hvis vi skal sige én ting, må det helt sikkert være: “Vi er IKKE skuffede!”

Der var simpelthen ikke et øje tørt, da chefen fik fyret op for maskinen, der fløj som en regulær hvirvelvind! De seks vindresistente gyrestabilisatorer gjorde deres for at holde dronen flyvende, og det lykkedes da også chefen at imponere os alle med både loops og rolls, inden dronen styrtede ned til stor undeholdning for alle os andre. Der er vist een, som ikke har fulgt med i timen – dronens rækkevidde er altså 80 meter, chef! Heldigvis er ARCADE Drone 4 Mini udført i super holdbart materiale, og den fik ikke så meget som en skramme!

Langt om længe fik vi andre lov til at fyre den af, og så skal jeg saftsusme love for at der kom andre boller på suppen! Til chefens store ærgelse, gik vi helt amok med de vildeste tricks, og selvom han ikke er nem at imponere, kunne selv han ikke få armene ned af ren og skær begejstring! Selvfølgeligt havde vi luret at han ville benægte alt, meeeen så er det jo heldigt at dronen har indbygget kamera med en opløsning på hele 300.000 pixels! Stik den, chef!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *