Den nye iPhone 7 og 7 Plus

By | 30. juni 2016

Den nykommende iPhone 7 og 7 Plus, forventes at ankomme omkring september til efteråret, og byder på en masse nye lækre features, som revolutionere nutidens markede. Der er en masse rygter omkring telefonen, og vi har her hos Gadgetcity gjort vores bedste for, at finde de mest troværdige kilder, tilglæde for alle jer spændte iPhone fans. Skærmstørrelse Det… Read More »

Ren luksus og strøm til din laptop

By | 6. marts 2016

Powerbanks er noget af det smarteste, for smartphones løber tør for strøm konstant. Det er det modernes menneskes nemesis. Denne nemesis kan dog overvindes, og med en powerbank i tasken løber du aldrig tør for strøm hvis byturen trækker ud eller du beslutter dig for at være spontan uden at have fået din lader med. Problemet er ikke… Read More »

Parykken imod æblet

By | 22. februar 2016

Donald Trump er sur. Det er han ofte. Typisk er det dog minoriteter, islam eller selveste paven, det går ud over. Denne gang har han dog valgt at tage kampen op imod en sand gigant. Verdens største firma og en sand institution i USA er blevet ofre for manden med verdens dårligste toupés vrede. Det er nok primært… Read More »

Forandret virkelighed

By | 15. februar 2016

I 80’erne og 90’erne var virtual reality fremtiden. Lige om lidt ville det blive godt og tilgængeligt for alle. Der er lavet tonsvis af film, serier og anden fiktion om emnet. Men det blev aldrig rigtig til noget, aldrig helt godt eller tilgængeligt nok. Det var en sjov gimmick, der aldrig blev andet end det. Det kan ændre… Read More »

Droner ringer fremtiden ind

By | 4. februar 2016

Vi mennesker er dovne af natur. Og ud af dovenskab springer innovation og nye ideer. Ville det for eksempel ikke være fedt, hvis man kunne opfinde en maskine, der kunne gøre alle de kedelige ting for os? Hente øl i køleskabet, gå tur med hunden, finde fjernbetjeningen, hente avisen, gøre rent? Det sidste har været aktuelt i nogle… Read More »

Sci fi og virkelighed

By | 1. februar 2016

Science fiction som litterær genre opstod ifølge mange med Mary Shelleys ”Frankenstein” i 1818. Her blev vi introduceret til begreber som genoplivelse af dødt væv via elektricitet og en diskussion om, hvad der udgør et menneske. Senere kom store forfattere som Jules Verne og H. G. Wells til og fortalte os om undervandsbåde, rumskibe, tidsmaskiner og meget andet.… Read More »

Vær unik og design dit eget cover!

By | 28. januar 2016

Henover julen sad vi hos GadgetCity, som så mange andre, og hyggede os med tonsvis af juleknas og Disney’s klassiske juleshow. Stemningen var høj og slikskålene halvtomme, da vores alle sammens Jesper Fårekylling pludselig tonede frem på skærmen, med sine berømte ord: “Fra alle os til alle Jer!”, og hér fik vi pludseligt en helt fantastisk idé: Hvorfor ikke give alle vores skønne kunder… Read More »

Kabelkrigen

By | 21. januar 2016

Som så mange andre overnattede jeg i forbindelse med julen på min barndoms værelse. I den forbindelse snusede jeg lidt rundt i mine gamle ting, og i en skrivebordsskuffe fandt jeg den. Kablernes hellige gral, kassen med opladerne. Som andre fra min generation (1988) havde jeg et hav af forskellige telefoner med dertilhørende forskellige opladere. Det eneste man… Read More »

2016 starter FLYVENDE hos Gadget City!!

By | 21. januar 2016

Hér hos Gadget City har vi seriøst haft de fedeste dage i mands minde! Mandag morgen stimlede hele holdet nemlig sammen, og ventede super spændte på, at vores leverandør skulle dukke op med vores nyeste vilde legetøj: ARCADE Drone 4, og hvis vi skal sige én ting, må det helt sikkert være: “Vi er IKKE skuffede!” Der var… Read More »